Blue Note Club Sessions

Elke zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur klinkt live muziek in de Stadsfoyer! In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting. Hierbij gaan ontmoeten en genieten van top live muziek optimaal samen.

Onderdeel van:
Blue Note Club Sessions

Het leven van de programmeur van Blue Note Club Sessions, Barend Fransen, bestaat uit muziek. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de muziekindustrie, onder meer als directeur van Van Leest Platenzaken, was hij in 2001 co-oprichter van de Nederlandse jazzband Gare du Nord. Het met drievoudig platina onderscheiden album Sex 'n' Jazz op het New Yorkse platenlabel Blue Note is tot op heden het best verkochte Nederlandse jazzalbum allertijden. Als host van de Sessions is Barend elke Blue Note zaterdagmiddag te vinden in Muziekgebouw Eindhoven.

Elke zaterdag gebeurt er iets bijzonders in de Stadsfoyer
Barend Fransen

Events in dit thema

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten