Blue Note Club Sessions

Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soul-scene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting. In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we iedere zaterdagmiddag acts in de Stadsfoyer van Muziekgebouw Eindhoven. Ontmoeten gaat hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.

Tot het einde van het jaar zijn deze muzikale namiddagen gratis te bezoeken. In 2019 gaan we een kleine entreeprijs (€ 2,50 voorverkoop en €5 aan de deur) vragen om de kosten te dekken. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen.  Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. Profiteer dus nog even en kom de komende weken een keer gratis genieten van de mooiste jazz- en soulmuziek.

 

Voor en na ieder optreden draaien de JazzJunkies vanaf 16:00u hun beste bijpassende platen. Het live optreden start om 17:00u.

Het leven van Barend Fransen, programmeur van Blue Note Club Sessions, bestaat uit muziek. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de muziekindustrie, onder meer als directeur van Van Leest Platenzaken, was hij in 2001 co-oprichter van de Nederlandse jazzband Gare du Nord. Het met drievoudig platina onderscheiden album ‘Sex 'n' Jazz’ op het New Yorkse platenlabel Blue Note is tot op heden het best verkochte Nederlandse jazzalbum allertijden. Als host is Barend elke Blue Note Club Session te vinden in Muziekgebouw Eindhoven.

>> Volg Blue Note Club Sessions op Facebook.

 

Tijdens de optredens zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Elke zaterdag gebeurt er iets bijzonders in de Stadsfoyer.
Barend Fransen

Events in dit thema

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie