BRIDGE Guitar Festival

Ontdek, beleef, verbind! BRIDGE Guitar Festival keert terug naar Eindhoven van 29 mei tot en met 2 juni 2024. Dit vijfdaagse evenement viert de veelzijdigheid en de verbindende kracht van de gitaar, met als hoogtepunt een concert van de fenomenale Floor Jansen in het Klokgebouw!

Vijf dagen, één passie

Van huiskamerconcerten tot grote podiumacts, workshops, een omvangrijke gitaarbeurs, en educatieve projecten voor de jeugd: alles draait hier om de liefde voor de gitaar. Geniet van het gratis stadsfestival BRIDGE AROUND TOWN, met optredens op diverse locaties in het hart van Eindhoven.


Floor Jansen in het Klokgebouw

Ervaar de unieke synergie van symfonische muziek, rock, pop en metal met Floor Jansen's krachtige stem, versterkt door meeslepende gitaarklanken.


Gratis muziekplezier voor iedereen

BRIDGE AROUND TOWN brengt muziek dichtbij. Ontdek bands en artiesten gratis op diverse locaties, waaronder Café Wilhelmina, M by Muziekgebouw Eindhoven, De Rozenknop, en het Wilhelminaplein. Van Bombino tot Aynsley Lister, de line-up is even divers als boeiend.


Meer dan muziek

De imposante Guitar Convention biedt de nieuwste gitaartechnologieën, masterclasses en workshops. Samenwerkingen met lokale muziekopleidingen en wijkprojecten brengen BRIDGE tot in alle hoeken van de regio.


Blijf op de hoogte

Bezoek de website van BRIDGE Guitar Festival voor de laatste updates, programmaonderdelen en ticketinformatie. Volg BRIDGE Guitar Festival ook op social media voor de meest actuele nieuwtjes.

Ga naar de website

Volg BRIDGE Guitar Festival op Instagram

Volg BRIDGE Guitar Festival op Facebook

Concerten in dit thema